tipografie bucuresti flyere

tipografie bucuresti flyereFlyerele pe care orice pizzeria le tipareste cu ajutorul tipografiei noastre se impart in diferite categorii si dimensiuni:  flyere in format A5, A4, precum si modelul de flyer door-hanger.

Flyerul ramane in continuare cea mai importanta modalitate de promovare, iar impactul vizual asupra publicului tinta este garantat prin calitatea superioara a produsului si originalitatea artistilor grafici cu care tipografia noastra se mandreste.

Referindu-ne  exclusiv  la modelul de flyer door-hanger, cea mai importanta caracteristica a acestuia, dupa cum ne spune si numele, este stantarea in forma de “+” (cruce) in partea superioara, pentru agatarea flyerului pe clanta usii.

Dimensiunea generoasa a flyerului, care este ½  dintr-o coala A4 (portret), hartia lucioasa (dublu cretat lucioasa) de calitate superioara, gramajul de 130g/mp, precum si operatiunile  aferente de stantare si  taiere la dimensiunile finite (105x297mm), reusesc sa confere prin acest model de flyer si nu numai, garantia calitatii tipografiei noastre.

Nume lucrare: Flyer door-hanger

Format inchis: 105x297mm, ½ din A4 (portret)

Suport: 130g DCL

Culori: 4+4

Finisaje: stanta existenta (cruce), stantare, taiere la finit

Tiraj: 100.000 buc

Pret: 875 eur+tva

Termen de executie: 3 zile lucratoare