Tipografie Mica este o tipografie offset si tipografie digitala, care ataca nisa firmelor mici si mijlocii, cu preturi mici si calitate maxima, intotdeauna respectand termenele de livrare. Tipografia noastra are in componenta o masina de tiparit offset, de ultima generatie in format 50*70 cm, iar pe langa aceasta o intreaga suita de echipamente pentru finisare: ghilotina, masina de faltuit, masina de biguit, capsator, stanta portofel etc. Ca si tipografie digitala suntem dotati cu doua masini de print digital color cu format maxim SRA3 si o masina la digitala alb/negru.

Gama de lucrari pe care o poate produce tipografia noastra este foarte variata, incepand de la banalele flyere (fluturasi), brosuri, reviste, cataloage, foi cu antet, carti de vizita, afise, calendare de birou, calendare de perete, calendare de buzunar, cutii, pungi de hartie, agende, notes-uri cu si fara spira, pliante, plicuri, formlare si multe alte produse tipografice.

Tipografiemica.ro isi propune prin acest site nu doar o prezentare a tipografiei ci si o sursa de informare a clientilor si a vizitatorilor despre domeniul tipografic, iar din cand in cand va vom surprinde cu cate o oferta pentru diverse produse tipografice.